skip to Main Content

Pieter Nuus trainer JO15

We zijn erg tevreden om te kunnen melden dat Pieter Nuus per 1 januari de nieuwe trainer zal zijn van de JO15.

Het leek ons goed dat hij iets over zichzelf vertelt:

Mijn naam is Pieter Nuus en ben woonachtig in Winschoten. Ik ben 59 jaar oud ben geboren in Vlagtwedde. Ik werk als conciërge aan het Ubbo Emmius Scholengemeenschap te Winschoten.
Mijn ervaring als voetballer begon bij de vv. Heiligerlee als 9-jarige spelertje (pupillen).

Al heel vroeg op, mijn 14e jaar, werd ik geselecteerd voor het KNVB Groninger en Noordelijk jeugdelftal. Met het Groninger jeugdelftal werden wij Nederlands kampioen op het sportcomplex in Zeist. Daarna werd ik naar FC Groningen gehaald om daar te gaan voetballen in jong FC Groningen. (Trainers Anton Goedhart en Henk Wessels). Ik kwam daar in het jeugdvoetbal internaat terecht  samen met Karel Hidding, Theo Keukens, Jan van Dijk, enz. In die periode werd ik ook gekozen voor het Nederlands jeugdelftal onder trainer Ger Blok.

Voorwedstrijden spelen bij eredivisieclubs en op de heilige mat van Wembley spelen, dat was pas een fantastische ervaring. Na al deze ervaringen en veel te hebben geleerd in de voetbalwereld kwam ik terug in de amateurwereld. Eerst 1 jaar naar WVV, daarna naar BATO waar ik nog een fantastische tijd heb gehad als speler. Na een flinke knieblessure en een aantal operaties moest ik noodgedwongen stoppen.

Ik heb daarna al snel gekozen om door te gaan als trainer waardoor ik in de voetbalwereld kon blijven. Na nu 29 jaar als trainer te hebben gefunctioneerd bij diverse clubs (Heiligerlee, Bato (jeugd) Wildervank, Veelerveen, VVS, Siddeburen, DWZ, Wedde, heb ik dit jaar een rust moment ingelast.

Ik had echter vernomen dat er een trainer nodig was bij de SJO Oldambt JO-15 en dan kan ik het niet laten. Na een aantal gesprekken zijn we tot een overeenkomst gekomen.  Ik heb er erg veel zin in om aan de slag te gaan. Ik heb al een aantal wedstrijden gezien van JO 15 en het ziet er goed uit.

Door drukke werkzaamheden ga ik in januari 2019 starten. Ik hoop dat de samenwerking tussen de SJO Oldambt, het team en met mij succesvol zal verlopen. Ik twijfel hier niet aan, aangezien de gesprekken met het bestuur van de SJO heel prettig verliepen.

Met vriendelijke groet,
Pieter Nuus

We wensen Pieter veel succes en kijken uit naar de samenwerking.

 

 

Back To Top