skip to Main Content

JO11-1 en 2 kampioen

JO11-1 en JO11-2 kampioen!!

In de eerste najaarscompetitie van de SJO Oldambt zijn JO11-1 en JO11-2 kampioen geworden. JO11-1 haalde uit 10 wedstrijden de volle winst van 30 punten. De laatste wedstrijd op 8 december tegen Muntendam waren ze al kampioen en deze werd nog even gewonnen met 3-2. JO11-2 haalde uit 11 wedstrijden 31 punten; er werd dus 1 keer gelijk gespeeld. Zij wonnen hun laatste wedstrijd tegen BATO JO11-3 met 10-0.

Alle spelers werden bij aanvang van de wedstrijd aangekondigd. Er werd een kampioensmuziekje gedraaid, en er waren veel toeschouwers. Er was een spandoek gemaakt en de beide teams hebben bij elkaar naar de wedstrijd gekeken. Na afloop hebben beide teams patat en snacks gegeten op het sportpark Koeperlaand.

Back To Top