skip to Main Content
JO13 Komt Weer Op Het Juiste Pad

JO13 komt weer op het juiste pad

Na de eerste 4 wedstrijden gewonnen volgden er 2 nederlagen. Het is tijd om weer op het juiste pad te komen. Winnen van Valtermond. Valtermond is een onbekende ploeg voor het team van John en Rene. Zijn sinds 1 wedstrijd ingedeeld in deze klasse ( voorheen 2e klasse) . Onbegrijpelijk dat dat nog kan op dit moment van de competitie.

Op het heilige gras van Koeperland in Westerlee wil het team weer eens een wedstrijd winnen. Er is goed getraind deze week met een nieuw strijdplan. De voorhoede spelers zijn van positie gewisseld. Linker spits naar de rechterkant en rechter spits naar links. Kunnen zo op z’n Robbens naar binnenkomen om te scoren. Een 3 tal vaste basisspelers beginnen op de bank, 1 x getraind.

Oldambt begint gelijk sterk, zet de tegenstander onder druk en scoort vlot het eerst doelpunt. Na ongeveer een kwartier begint het drietal op de bank met de warming-up. Worden daarna ingebracht. Voor de rust wordt er nog 1 x gescoord. Na de ranja gaat het team verder waar het gebleven was: tegenstander onderdruk zetten. Proberen om via de vleugels naar voren te komen. Er wordt nog 3 x gescoord. De tegenstander is bijna niet bij onze keeper geweest. De 3 punten worden met gejuich ontvangen. Het gewijzigde strijdplan heeft zijn vruchten op geleverd. Volgende week is Veendam 1894 de tegenstander.

Back To Top