skip to Main Content
Wedstrijdverslag SJS – SJO Oldambt JO13

Wedstrijdverslag SJS – SJO Oldambt JO13

Zaterdag 23 november stond onze laatste uitwedstrijd op het programma, omstreeks 9.45 vertrokken we vanaf sportpark Het Koeperland richting Stadskanaal.
Eenmaal in Stadskanaal aangekomen was er een chauffeur die meende dat het sportpark van SJS verhuisd was, dit geheel ten onrechte trouwens!!!!

Nadat we ons verzameld hadden werden de ouders door de leiding uitgenodigd om bij de tactische bespreking in de kleedkamer aanwezig te zijn, daar werd gretig gebruik van gemaakt. Nu hadden de ouders een idee wat de bedoeling was in deze wedstrijd .

Op ons verzoek was de wedstrijd verplaats naar 11 uur zodat Ivar (keeper JO-12) na zijn wedstrijd bij ons aan kon sluiten.
Om iets over 11 begon de wedstrijd en al heel snel dienden zich er enkele mogelijkheden aan die jammer genoeg niet in het doel belanden. Na ongeveer 10 minuten was het dan toch zover, een fantastische pass van Dion in de diepte werd door Robin op een presenteerblaadje neer gelegd voor Tessa die dit buitenkansje niet onbenut liet en haar belofte van afgelopen woensdag (training) dat ze ging scoren na kwam. Keihard ramde ze de bal tegen de touwen.
Dit gaf onze spelers een boost en steeds meer aanvallen gingen richting het doel van SJS wat uiteindelijk resulteerde in een strafschop na een handsbal van een verdediger van SJS.
De afspraak was dat Tessa de strafschop zou nemen maar aangezien zij al gescoord had werd er besloten dat Julian deze strafschop voor zijn rekening mocht nemen.
Jammer genoeg was Julian niet zo koelbloedig als in de training en miste hij na wel een beetje een “rare” aanloop. De stand bleef dus 0-1 en daar putte onze tegenstander wel de nodige moed uit.

Het rustsignaal klonk niet lang daarna en we gingen rusten met een 0-1 voorsprong.
In de rust werd de spelers duidelijk gemaakt dat er niet zo gespeeld werd zoals we dat graag willen en ook trainen. De vrije man op het middenveld werd niet gevonden en bovendien werden de enorme kansen niet bekroond met doelpunten.
De 2e helft zou het beter moeten en ook gaan werd er gezegd.

Maar niets was minder waar want ook in de 2 e helft werden er nog enorme kansen gemist en werd er nog steeds niet goed gevoetbald. Bij de trainers leidde dit wel tot zeer gefrontstte wenkbrauwen en was het onduidelijk hoe dit nu kon gebeuren. Immers deze spelers hadden in andere wedstrijden laten zien dat ze over zeer goede voetbalkwaliteiten beschikten, echter dat kwam er vandaag niet uit.

Uiteindelijk werd de wedstrijd toch met 0-1 gewonnen en daar mochten we onze centrale verdediger Christijan en keeper Ivar dankbaar voor zijn want die maakten een paar fantastische reddingen. Wat we totaal niet verwacht hadden was nu toch gebeurt, 1 doelpunt had de wedstrijd beslist en een echte spitsen aanval (DION – ROBIN – TESSA) bleek uiteindelijk beslissend en Tessa was “WOMAN OF THE MATCH”.

Voldaan maar met een dubbel gevoel gingen we weer richting Westerlee/Scheemda om daar op het scorebord te zien dat we gewoon 2e staan op de ranglijst en dat is toch prima.

Volgende week zaterdag is de “topper” tegen Onstwedder Boys en dan zullen we er weer voor de volle 100% tegen aan gaan.

 

Back To Top