skip to Main Content
JO13 Wint Van Sellingen

JO13 wint van Sellingen

Zaterdag 7 december speelde de SJO Oldambt JO13 in Westerlee tegen Sellingen. De laatste wedstrijd van dit team in de najaarscompetitie. Dat het team goed gevolgd wordt door iedereen is wel te zien aan de verslagen die er gemaakt zijn. Ook nu weer een goed verslag:

Zaterdag 7 december om 9 uur stond de laatste competitie wedstrijd van SJO Oldambt JO13-1 tegen Sellingen JO13-1 op het programma in Westerlee. Nadat Sellingen had afgetrapt zette SJO Oldambt direct druk. De strijd speelde zich veel af op het middenveld in het begin met een paar gevaarlijke aanvallen van SJO Oldambt wat een paar grote kansen opleverde. Halverwege de 1ste helft resulteerde dat in een hoekschop die hoog werd voorgegeven en door een speler van Sellingen in eigen doel werd gekopt. De ban was gebroken en ondanks pogingen tot aanvallen van Sellingen bleef SJO Oldambt de bovenliggende partij wat voor de rust resulteerde in een verdiende 3-0 ruststand met 2 goals van Robin.

De tweede helft speelde zich vooral af op de helft van Sellingen maar ondanks de kansen die werden gecreëerd werd er niet meer gescoord. Ook Sellingen probeerde aanvallen op te zetten maar de verdediging van SJO Oldambt stond goed, er werden bijna geen kansen weggegeven. De eindstand was derhalve ook hetzelfde als de ruststand 3-0.

Hiermee zal SJO Oldambt waarschijnlijk derde eindigen in de najaarscompetitie. Al met al een goede afsluiting met een paar hele goede wedstrijden tegen de topteams die helaas verliezend werden afgesloten en afwisselend met iets mindere wedstrijden die na veel strijd winnend werden afgesloten.

Hierbij ook grote dank voor een aantal spelers van JO12-1 die mee wilden speelden als JO13-1 niet voldoende spelers had.

De grensrechter.

Back To Top