skip to Main Content
JO-13 In De Zaal

JO-13 in de zaal

Op 25 januari 2020 in Bellingwolde in sporthal de Meet kan de jo13-2 kampioen worden in de zaalcompetitie. Het team bestaan uit Robin, Tessa, Dion, Thijs, John en Kjel en waren er helemaal klaar voor.

De eerste wedstrijd was tegen BNC en als deze werd gewonnen was het team al kampioen.

De wedstrijd zal om 13:20 beginnen maar begon bijna een halfuur later omdat het programma uitliep.

Op geven moment was het zo ver de beide teams stonden klaar aan de aftrap en de wedstrijd was begonnen. SJO-Oldambt had moeite om in de wedstrijd te komen waar het aanvallend met goeie combinaties en goed spel vertoonde hadden de verdedigers moeite met het verdedigen.
Hoe verder de wedstrijd vorderde hoe beter het verdedigen ging. Er vielen ook goals in deze wedstijd. Door het goeie aanvalspel van Oldambt werd het het 4-0 voor de ploeg uit Westerlee/Scheemda en was het team kampioen.

Maar er stond nog een wedstrijd op het programma tegen Heiligerlee en die wilden ze ook graag winnen. Waar in de eerste wedstrijd Oldambt goed spel vertoonde was het tegen Heiligerlee beduidend minder. Verdedigend was het niet hoe het moest zijn en aanvallend ook niet. Het leek alsof de ploeg twee tegenstanders had namelijk Heiligerlee en zichzelf. Waardoor het op geven moment 1-2 werd voor de ploeg uit Heiligerlee en Heiligerlee wou meer want die kreeg het idee dat ze deze slag konden winnen en scoorden zelfs de 1-3. Met nog weinig tijd op de klok moest Oldambt gas gaan geven. Dit deden ze en brachten de score terug op 3-3 en dat was tevens de eindstand van deze wedstrijd.

Ondanks dat het niet hun beste wedstrijd was zijn ze toch kampioen geworden in de zaal en uit eindelijk ging het daar wel om.

Zaterdag 1 februari start de competitie weer tegen FVV op het sportpark van SC Scheemda om 11:00. Iedereen is natuurlijk welkom om het team weer te volgen, dus kom langs.

Back To Top