skip to Main Content
JO10 Wint Met 5-4

JO10 wint met 5-4

Zaterdag 1 februari.

De eerste wedstrijd van het voorjaars seizoen in de 3de klasse zit er weer op. En wat voor één.
In de eerste helft hadden we de wind mee. Dat betekent dus schieten op goal! Met deze opdracht, zijn de boys dus de eerste helft het veld in gegaan. En vanaf het eerste moment zijn ze er in geslaagd deze opdracht uit te voeren. Een hele vrachtlading aan schoten op goal en een Bellingwolde, die niet onder de druk vandaan kwam. Het resulteerde in een 3-1 voorsprong in de eerste helft.
In de rust hebben we de tactiek aangepast, ( als je de eerste helft de wind mee hebt, heb je hem de tweede helft tegen ) van schieten op de goal na veel overspelen over de grond om zo dicht mogelijk bij de goal van de tegenstander te komen en dan scoren. Dat hadden ze goed begrepen, want ook de tweede helft voerden ze deze opdracht goed uit met uiteindelijk een uit het boekje aanval, zoals we afgesproken hadden. De wedstrijd eindigde in een welverdiende overwinning van 5-4. Come BOYS!!

Back To Top