skip to Main Content
Weer Winst Voor JO10

Weer winst voor JO10

Rise and shine! En dat viel voor sommigen niet mee.

En dan staat Westerwolde JO10-1 op het progamma. Het was 2 jaar geleden dat we op sportpark de Barlage tegen onze tegenstander hadden gespeeld, toendertijd verloren. Maar toen was toen en nu is nu!
Wederom kunnen we zien dat een jaartje 2de klasse toch goed heeft gedaan. Nadat we elkaar een beetje aftasten kwam Westerwolde met 1-0 voor. Niks aan de hand want we speelden goed voetbal wat snel daarop resulteerde in een verdiende 1-1 die door Hessel ‘Salah’. Niet veel later werd er niet goed ingegrepen aan de zijlijn en werd onze keeper Manuel ‘Neuer’ verast in de korte hoek (2-1). Tot dan ging het redelijk gelijk op maar doordat onze nieuwe aanwinst Casper ‘Lundqvist’ het net wist te vinden was de stand weer gelijk getrokken naar 2-2. Jarik ‘Rakatic’ die vanaf het begin al heel goed in de wedstrijd zat schiet vanuit een scrimage de 2-3 binnen. We profiteerden vol van het feit dat de nummer 10 van Westerwolde aan de kant zat, want direct daarop schiet Hessel ‘Salah’ ons naar een riantere 2-4 ruststand.

In de rust hebben we alleen even hoeven zeggen dat we op deze manier door moeten gaan en er bovenop te zitten bij balverlies.

Met dit in het achterhoofd schiet Mathijs ‘de ligt’ vanaf de zijkant de bal rechtstreeks (eerst In dribbelen uiteraard) in de goal, achter een onoplettende keeper van Westerwolde. Zo werd het 2-5.

Mede door het uitstekend verdedigend werk van Ilya ‘van Dijk’ bleef de stand lange tijd steken op 2-5, en ondanks meerdere kansen die door Stijn ‘Idrissi’ niet konden worden verzilverd, werd er uiteindelijk verdiend gewonnen met een eindscore van 3-5. Shirt uit en zwaaien……

Back To Top