skip to Main Content
Teamuitje JO13 Naar Veendam

Teamuitje JO13 naar Veendam

Zaterdag 15 februari was het zover, onze jaarlijkse teamuitje stond op het programma.

We hadden afgesproken om tegen 10.30 vanaf sportpark Koeperland te vertrekken. Echter voor vertrek hadden we Samuel Hilverts nog even naar voren gehaald om hem even in het zonnetje te zetten omdat hij door zijn blessure nog bijna niet aan voetballen toe is gekomen dit seizoen.

In zijn goodiebag zat van alles, flesje drinken, voetbalsnoepjes , voetbal international etc etc. Wij hopen dat Samusnel na de scan van volgende week snel geholpen kan worden en dan weer ons team komt versterken: beterschap Samuel. Tevens werd ons nieuwe teamgenoot Dion Meijer welkom geheten en een mooi voetbalcarrière toegewenst.

Na dit alles begaven we ons richting de auto’s en werd er richting Veendam gereden. In Veendam aangekomen gingen de spelers zich omkleden en werden de tassen en jassen bij de 2 pakezels afgeleverd, René en ik hebben daar over gewaakt. In de warme kantine van Tropica was het prima vertoeven. Af en toe kwam er even iemand langs om een duikbril of i.d te halen maar verder geen kids gezien We hadden afgesproken dat iedereen om 13.00 uur uit het water zou gaan en zich om zou kleden zodat we tegen 13.15 aan de patat met snack konden beginnen.

Na deze heerlijke traktatie hadden een aantal nog zin in een ijsje en hebben zich deze dan ook maar gekocht.
Intussen waren de ouders die ons op zouden komen halen ook gearriveerd en werd er tegen 14.00 uur de weg terug richting huis aangegaan.
Langs deze weg willen we alle spelers bedanken voor de geweldige manier zoals ze zich hebben gedragen, dat was super. Jullie zijn een leuk stel.
Ook willen we de ouders bedanken die het vervoer mogelijk hebben gemaakt, vriendelijk bedankt.
Wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagd zwemfeestje,het was top.

Back To Top