skip to Main Content
JO10 Op Kunstgras Naar Winst

JO10 op kunstgras naar winst

Nat! ……. Kletsnat was het afgelopen week op de trainingsvelden. Wat is het dan een verademing dat je zaterdag’s op een strak kunstgrasveld kunt spelen. En dat ligt ons goed.

Na een paar minuutjes aftasten kwamen we al snel op voorsprong door Hessel ‘Salah’ die het vandaag weer op de heupen had. Na een minuut of 15 werd er een overtreding gemaakt op onze rechtermiddenvelder. Door de val op het kunstgras moest er eerst wonderwater aan te pas komen, waarna er door een fantastische vrije trap (boven in de kruising) de stand verdubbeld werd door Stijn ‘Idrissi’. Daarna lieten we de teugels een beetje vieren, waardoor de tegenstander terug kwam naar 1-2. Na een paar flitsende combinatie’s tussen Jarik ‘Racatic’, Quinten ‘Ericsen’ en Sipan ‘Osman’ scoorde uiteindelijk onze inmiddels vaste waarde, Casper ‘Lundqvist’ de 1-3 ruststand.

Tijdens de rust hebben de goede instelling van de spelers benadrukt om in de tweede helft het karwei af te maken.
Dat bleek nog niet altijd even makkelijk. Maar door de wissels, het elftal in evenwicht te houden en niet te aanvallend te spelen, (we verdedigden tenslotte een 1-3 voorsprong), lukte dit aardig. Door een knap afstandsschot van Ilya ‘van Dijk’ sprong onze leider Chris ‘de Wolf’ een gat in de lucht. Echter door gezichtsbedrog zat dit schot niet in de kruising maar dat scheelde zeer weinig.

Dat onze keeper Manuel ‘Neuer’ gisteren zijn eerste training heeft gehad op de keeperschool was goed zichtbaar door de vele reddingen en goede uitgooien.
Mathijs ‘de Ligt’ liet ook weer van zich horen met een paar mooie actie’s en talloze schoten op doel. Helaas geen goals tot gevolg. Onze tegenstander kwam uit het niets weer terug in de wedstrijd door de 2-3 te maken.

Daarna werd niet echt spannend meer, maar door wederom een goal, van Stijn ‘Idrissi’ speelden we het in de slotminuten goed uit.

Back To Top