skip to Main Content
Alle Competities In Het Amateurvoetbal Worden Dit Seizoen Niet Meer Hervat

alle competities in het amateurvoetbal worden dit seizoen niet meer hervat

Vanwege de nieuwe maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB besloten dat alle competities in het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Dit betekent dat er dit seizoen niet meer gevoetbald zal worden.

We beseffen ons dat de maatregelen veel impact hebben. Het zijn heel vervelende maatregelen, maar ze zijn nodig om de gezondheid van ons allemaal te beschermen. We moeten door de zure appel heen bijten. We richten ons vanaf nu op het komende seizoen.

Helaas hebben we ook besloten dat het jeugdkamp dit jaar niet door zal gaan.

We hopen iedereen snel weer in goede gezondheid terug te zien op sportpark d’Oosterd en sportpark Koeperlaand.

Pas goed op jezelf en elkaar.

Back To Top