skip to Main Content
Wedstrijdverslag JO11 Uit Tegen Wildervank

Wedstrijdverslag JO11 uit tegen Wildervank

⚽️ ‘En de bal rolt weer…
Allereerst heten we Jaroah een warm welkom toe in ons team!
Na een opwarmertje tegen NWWC afgelopen woensdag hadden we vanochtend onze eerste competitie wedstrijd tegen en in Wildervank.
Waar we woensdag nog met 8 man aan moesten treden (Jaroah ? en Sipan was te laat ?), waren we vanochtend volledig.

Dan de wedstrijd. Nadat we woensdag voor het eerst op een groter veld hadden gevoetbald konden we vandaag verder borduren op de leermomenten van woensdag.
‘Veld breed houden in balbezit en bij balverlies ‘knijpen’, positie houden en combineren’.
Dat ging bij vlagen hartstikke goed!
We begonnen de wedstrijd voortvarend, maar deden onszelf tekort door niet te scoren. De keeper van Wildervank hield veel (vooral hoge ballen) tegen. Totdat onze nieuwe aanwinst ‘Jaroah’  na een mooie schijnbeweging het de keeper zo lastig maakte dat deze de bal nog maar net kon keren. Helaas voor hem wel in de voeten van Sipan die gelijk de trekker over haalde en de 1-0 op het  scorebord noteerde!
Zo gingen we ook de rust in.
Nadat we in de rust nog weer benadrukten om op tijd over te spelen, het veld breed te houden, met zijn allen terugverdedigen bij balverlies én over de grond op de goal te schieten vergroten we de voorsprong door een afstandsschot van Hessel die uiteindelijk via een tegenstander in het net verdween.
Toen brak er een korte fase aan dat we het iets lieten varen en gelijk stond wildervank voor de ?. Door o.a het perfecte verdedigen van Ilya ,Mathijs en goed keeper werk van Jaroah hielden we de tegenstander op de nul. Waarna we de wedstrijd gecontroleerd konden uitspelen met een fantastisch mooie combinatie die bij al bij de keeper begon. Na een goede pas vanuit ons eigen doelgebied komt de bal bij Manuel terecht die de bal gelijk doorspeelde naar Hessel en Hesselspeelt de bal mooi over de breedte door naar een vrijstaande Stijn die de kon controleren en prachtig binnenschoot. Aanval uit het boekje!
Als slot komt, nadat de bal op het middenveld door de altijd lastige Jarik (voor de tegenstander uiteraard ?)wordt veroverd, en via een beter spelende Quinten in de tweede helft, terecht bij Hessel. Hessel probeerde nog een keer zijn geluk ? door wederom op goal te schieten. En warempel de bal vliegt er nog een keer via de tegenstander zijn rug in het ?.
Eindstand 0-4! Super gedaan Boys!⚽️

Ludy Riemeyer

Back To Top